روز دوشنبه مورخ ۲۷ اسد، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه غرجستان و دانشگاه غالب توسط ریاست های محترم هر دو دانشگاه امضا شد. ساعت ۳ عصر روز دوشنبه هیئت محترم رهبری دانشگاه غالب متشکل از ریاست محترم این دانشگاه جناب دکتر عبدالرحمن حمید، مشاور علمی ایشان جناب دکتر محمدسعید بهراد و معاون محترم علمی تدریسی جناب استاد سیدمحمد حسینی برای امضای این تفاهمنامه به دانشگاه غرجستان تشریف آوردند. در نشستی که به این مناسبت برگزار گردید از دانشگاه غرجستان نیز ریاست محترم دانشگاه غرجستان، معاونت های محترم علمی -تدریسی، اداری – مالی و امور محصلان، ریاست های محترم دانشکده ها و آمرین محترم دیپارتمنت ها و تعداد از اعضای کدر علمی به عنوان میزبان حضور داشتند. در ابتدا ریاست محترم دانشگاه غرجستان، جناب دکتر ناصرعلی رحمانی ضمن خوش آمدگویی به اعضای محترم هیئت رهبری دانشگاه غالب، به معرفی اجمالی دانشگاه غرجستان از زمان تاسیس در سال ۱۳۸۹ تا اکنون پرداخته و علاوه بر آن، به تخصص و ظرفیت های بالای کدرهای علمی این دانشگاه اشاره نمودند. ایشان بر ضرورت سیستمی شدن دانشگاه ها و مراکز آموزشی تاکید کردند که در راستای این مهم، دانشگاه غرجستان نیز تلاش نموده تا تمام بخش های اداری و آموزشی خود را بر پایه سیستم بنا نماید. در ادامه ریاست محترم دانشگاه غالب، جناب داکتر عبدالرحمن حمید نیز به صورت کوتاه به تاریخچه دانشگاه غالب پرداخته و موفقیت این دانشگاه را از ابتدا تا کنون برشمردند. از جمله مهمترین آن ها می توان به موفقیت صد فی صد دانشجویان طب معالجوی و نیز ستوماتولوژی این دانشگاه در امتحانات شورای عالی طب و نیز تولید کیت تشخیصیه ویروس کووید نوزده در داخل کشور اشاره نمود. سپس ریاست محترم دانشکده کامپیوتر ساینس جناب انجینیر روح الله فصیحی به تشریح سیستم آموزشی و محصلان، اتوماسیون اداری و تغذیه دانشگاه غرجستان پرداختند. این جلسه با امضای تفاهمنامه توسط ریاست های محترم هر دو دانشگاه به پایان رسید. بر اساس این تفاهمنامه هر دو دانشگاه متعهد به برگزاری مشترک کارگاه های تحقیقات علمی، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت به منظور ارتقای توان علمی کارشناسان و محققان، همكاری و هماهنگی در بخش تطبیق برنامه های تضمین کیفیت گردیدند.