جلسه شورای نمایندگان محصلان پوهنتون غرجستان با معاون امور محصلان

روز یکشنبه مورخ 8/1/1400 به مناسبت ختم سمستر خزانی 1399 و شروع امتحانات پایان سمستر، جلسه شورای نمایندگان محصلان پوهنتون غرجستان با حضور معاون امور محصلان و اعضای شورای نمایندگان در سالن کنفرانس برگزار گردید.
استاد مختارعلی نستو معاون امور محصلان ضمن تبریکی سال نو، به مناسبت امتحانات پایان سمستر خزانی درباره رعایت مقررات نظم و انضباط امتحانات توسط محصلان، رسیدگی به مشکلات آموزشی محصلان و طرح سئوال‌های امتحانات پایان سمستر خزانی توسط استادان مطابق لایحه وزرات تحصیلات عالی جمهوری اسلامی افغانستان با اعضای شورای نمایندگان محصلان پوهنتون غزجستان صحبت نمودند.
معاون امور محصلان زمان شروع امتحانات پایان سمستر خزانی 1399 و ختم آن( از 14/ 1/ 1400 الی 5/ 2/ 1400) و زمان امتحانات چانس دوم، معذرتی و تداخلی( از 10/ 2/ 1400 الی 20/ 2/ 1400) ابلاغ نمودند.
جلسه شورا بعد از ارزیابی سمستر جاری و شنیدن پشنهادات و مشکلات دانشجویان پایان یافت. پوهنتون غرجستان به منظور بهبود وضعیت تحصیلی و تقویت مشارکت دانشجویان در امورات تحصیلی و دانشجویی در پایان هر ماه و سمستر جلسه ارزیابی و هم اندیشی برگزار می‌کند.