شبکه ی  محصلین ویز و یا (Afghanistan Vis Alumni Network -AVAN) تشکیل تیم ها از دانشگاه های مختلف را برای رقابت ملی محکمه تمثیلی بین المللی حکمیت ویز و یا Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot (Vis Moot) آغاز نموده است.

جای خوشنودی است که دانشگاه «غرجستان» برای اشتراک در مسابقات ملی محکمه تمثیلی بین المللی حکمیت ویز از سوی AVAN برگزیده شده است.

محکمه تمثیلی ویز و یا Vis Moot یک رقابت بین المللی در مورد حقوق تجارت و حکمیت بین المللی است. با توجه به افزایش استفاده از حکمیت بین ‌المللی بمنظور حل و فصل منازعات تجارت بین المللی، محکمه تمثیلی ویز به عنوان ابزار آموزش دانشجویان رشته حقوق در زمینه‌‌های مهم روش تحقیق، تهیه صورت دعوی و دفاعیه و مهارت های وکالت ایجاد شده است.

تیم های برتر مسابقات ملی برای مسابقات منطقوی در کشور بحرین و مسابقات بین‌المللی در هانگ‌ کانگ انتخاب می‌شوند.

دانشجویان رشته حقوق دانشگاه غرجستان که علاقمند به حکمیت تجارت بین‌الملل، و خواهان اشتراک در مسابقات منطقوی در کشور بحرین و مسابقات بین‌المللی در هانگ ‌کانگ باشد و هم چنان به زبان انگلیسی تسلط داشته و از دانش حقوق تجارت و حل و فصل منازعات تجارتی برخوردار اند، می‌توانند از طریق معلومات ذیل با ما به تماس شده و ثبت‌نام نمایید.

نوت: فقط محصلان سمستر چهارم به بالا اجازه ثبت نام دارند.

برای ثبت نام مشخصات و خلص سوانح خود را به شماره واتساپ، تلگرام و یا ایمیل ذیل ارسال نمایید:

ایمیل:   gtaheri77@gmail.com

Dr.taheri@ghu.edu.af