سمینار علمی تحت عنوان ” نرم افزارها و کاربرد آن در اقتصاد” در تاریخ 2 سرطان 1398 در سالن مولانا جلال الدین محمد بلخی با حضور هئیت علمی دانشگاه، اساتید و دانشجویان برگزار گردید. برنامه با با تلاوتی چند از آیات کلام الله شروع شد، سپس استاد حسن فکور رئیس دانشکده اقتصاد ضمن خوش آمد گویی به هئیت علمی و دانشجویان، پیرامون موضوع سمینار صبحت نموده و گفت: “دانشجویان به عنوان موتور اصلی حرکت جامعه به سوی شکوفایی و رشد اقتصاد می­ باشد. از این روی، دانستن برنامه های کمپیوتری در حوزه تحقیق از جمله نیازهای مبرم دانشجویی است چرا که با آشنایی نرم افزارها میتوان توان علمی و علمیاتی یافت”. سپس استاد کاظم امیری به عنوان کارشناس برنامه، ابتدا به معرفی نرم افزاهای اقتصادی مانند SPSS، E Views و Quick book و … پرداخت و نقش آن ها را در اقتصاد و اشتغال زایی بررسی نمود. ایشان به این مساله اشاره نمود که، آشنایی با نرم افزارهای اقتصادی افزون بر یادگیری مباحث نظری می تواند زمینه ساز بهتری برای ورود به بازار کار در کشور شد؛ زیرا تسلط بر این نرم افزارها منجر به تسهیل تحلیل های اقتصادی در قالب کمیت می شود که افزون بر دقت بالا از شفافیت بالای نیز برخوردار است و همین امر باعث شده که امروزه در تحلیل های اقتصادی جهان از کاربرد این دست نرم افزارها به وفور استفاده می شود.