دانشکده کمپیوتر ساینس دانشگاه غرجستان همایش و ورکشاپ آموزشی تکنالوژی های گوگل را با همکاری شرکت GDG(Google Developers Group) برگزار نمود. این رویداد روز پنجشنبه مورخ 30 جوزا 1398 از ساعت 1:30 الی 6 بعدازظهر در تالار همایش های دانشگاه غرجستان برگزار گردید.

در ابتدا،مهمانان راجستر شده و به صورت آنلاین در دو گروه دسته بندی شدند( گروه اول: علاقه مندان به Machine Learning و گروه دوم: عاقه مندان به فراگیری معلومات در مورد برنامه های Android, Angular و Flutter )، با صحبت های آقای جاوید موحد برنامه ادامه یافت، ایشان Google I/O را معرفی نمود. سپس جناب آقای رفیع الله مومند به تشریح Machine Learning پرداختند و شرکت کنندگان برای کار عملی مربوط به Machine Learning به سالن مجهز به اینترنت و پروژکتور راهنمایی شدند، بعد از فراگیری کار عملی در حسن ختام برنامه آقای هادی تاک یکی از پروگرامرهای گوگل در مورد پروگرام نویسی اندروید، خانم سپوژمی اخلاص درباره مزایای پروگرام نویسی Angular و مطیع الله کریمی درباره پروگرام نویسی Flutter مطالب مفید و ارزشمندی را ارائه نمودند. در انتهای برنامه به سوالات مهمان نیز پاسخ داده شد.