بسم الله الرحمن الرحیم
رسالت وجودی دانشگاه‌ها به عنوان مهمترین و اصلی ترین رکن توسعه و اساسی ترین ابزار دستیابی به استقلال فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و…، مسئولیتی بس شگرف و بزرگ، برای دانشگاهیان تعریف می نماید. بر این اساس، دانشگاه غرجستان با توجه به ظرفیت های بزرگ علمی و انسانی، با اراده جدی به دنبال یافتن نقش مهم و اساسی در جهت تربیت نیروی متخصص و متعهد و اعتلای فضای علمی، فرهنگی و اجتماعی جامعه است و این مهم جز با تلاش و اهتمام تمام ارکان آن، اعم از اساتید بزرگوار، دانشجویان ارجمند و کارکنان محترم میسر نخواهد بود. از این رو، دانشگاه غرجستان با تلاش و پشتکار صادقانه همه ی همکاران گرامی، توانست مرحله دوم ارتقای کیفیت و اعتباردهی وزارت تحصیلات عالی را سپری نماید. این دست آورد بزرگ را به تمام اعضای خانواده فرهیخته دانشگاه غرجستان و جامعه علمی کشور تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
از تمام همکاران ارجمند، دانشجویان عزیز و دوستان گرامی که این موفقیت را تبریک گفته اند، کمال تقدیر و تشکر را دارم. از خداوند منان برای یکایک شما عزیزان آرزوی کامیابی و سرافرازی را تمنا دارم.

دکتر ناصرعلی رحمانی
رئیس دانشگاه غرجستان