مسابقه‌ی بین‌المللی برنامه نویسی دانشجویی (International Collegiate Programming Contest) در سال ۱۹۷۷ توسط انجمن معتبر ACM با هدف ارتقای توانایی برنامه‌نویسی گروهی در بین دانشجویان بنا نهاده شد. این مسابقه هر ساله به‌صورت منطقه‌‌ای در نقاط مختلف جهان برگزار می‌شود و برندگان مسابقات منطقه‌ای به مرحله‌ی نهایی راه می‌یابند. در سال ۲۰۱۸ حدود ۶۵۰ مسابقه منطقه‌ای در سطح جهان برگزار شد که طی آن‌ها بیش از ۵۲۰۰۰ دانشجو از ۳۲۰۰ دانشگاه ۱۱۰ کشور مختلف جهان در مدت چهار ماه به رقابت پرداختند و در نهایت ۱۳۴ تیم برتر به مسابقه‌ جهانی راه یافتند.

مسابقات برنامه نویسی ICPC در افغانستان از سال 2017 به ابتکار و میزبانی دانشگاه کاتب هر ساله در دو سطح ملی و منطقه ای برگزار می گردد. اولین مسابقه ICPC در سطح ملی در افغانستان با اشتراک 8 تیم از دانشگاه های مختلف برگزار شد که در این مسابقه دانشگاه پل تخنیک کابل، دانشگاه غرجستان و دانشگاه کاتب به ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب کردند.

در سومین دور مسابقات ICPC Kabul در سطح منطقه ای، 42 تیم از دانشگاه های مختلف افغانستان به رقابت پرداختند و در رقابتی تنگاتنگ، تیم Matrix از دانشگاه ابن سینا با حل 6 سوال از مجموع 12 سوال مقام اول، تیم Brute Force از دانشگاه غرجستان با حل 6 سوال مقام دوم (به دلیل اختلاف زمانی) و تیم Digits از دانشگاه کابل با حل 5 سوال مقام سوم این رقابت را کسب کردند.

بدینوسیله، هیأت رهبری دانشگاه غرجستان این موفقیت را به دانشجویان سر افراز و استادان پرتلاش دانشکده کمپیوتر ساینس به ویژه استاد راهنمای تیم، جناب استاد محمد حسین سلطانی تبریک عرض می دارد.