اولین جلسه ماهوار آمرین جندر وزارت تحصیلات‌عالی برای هماهنگی واحد‌های جندر دانشگاه‌ها و مؤسسات تحصیلات‌عالی‌خصوصی  به منظور تطبیق استراتیژی جندر و پالیسی منع تبعیض و آزار و اذیت جنسی در نهاد‌های تحصیلات‌عالی  مورخ 7/6/1398 با میزبانی دانشگاه غرجستان برگزار شد.

محترم دوکتور رحمانی رئیس دانشگاه غرجستان با صحبت در مورد وضعیت برابری جنسیتی در جامعه افغانستان، اهمیت تساوی جنسیتی در نهاد‌های تحصیلی و اکادمیک و مخصوصا تلاش‌های شان در راستای عدالت جندر در دانشگاه غرجستان جلسه‌را آغاز نمودند. در ادامه جلسه خانم ملکه قاسمی آمر جندر وزارت تحصیلات‌عالی ضمن قدر‌دانی از میزبانی دانشگاه غرجستان‌، از دست‌آورد‌ها و پیشرفت‌های جندر در وزارت تحصیلات‌عالی و نهاد‌های مربوطه و چگونگی تطبیق استراتیژی و پالیسی جندر در دانشگاه‌ها و مؤسسات تحصیلات‌عالی صحبت نمود و خواستار هماهنگی و حمایت بیشتر رهبری دانشگاه‌ها و مؤسسات تحصیلات‌عالی با واحد‌های جندر این نهاد‌ها گردید.

همچنان داکتر عایشه نورزایی مشاور مقام وزارت در امور جندر اعلام همکاری‌های لازم وزارت تحصیلات‌عالی‌را در فعالیت‌ها و پیشرفت‌های بخش جندر تمام این نهاد‌ها نمود و ابتکارات خوب نهاد‌های خصوصی در این بخش‌را قدردانی کرد. وهمچنان برنامه با ارایه پریزنتیشن استراتیژی جندر تحصیلات‌عالی، گزارش از دست‌آورد‌ها توسط مسئولین جندر دانشگاه‌ها و مؤسسات تحصیلات‌عالی در امور جندر و نهایی سازی فارمت مشخص گزارش‌دهی از پیشرفت‌های دانشگاه‌ها در امور جندر به مسئولین و در نهایت باجمع بندی جلسه، برنامه اختتام یافت.