محفلی که بدین مناسبت در تالار مولانا جلال الدین محمد بلخی دانشگاه غرجستان به روز یکشنبه 26/8/1398 برگزار گردید  با تلاوتی چند از آیات کلام الله مجید آغاز شد. نخست محمد مصطفی انوری آمر فرهنگی دانشگاه از حضور پرشور دانشجویان در انتخابات انجمن دانشجویی و مسابقه علمی مقاله نویسی اظهار سپاس و امتنان نموده و دانشجویان را به گلهای سرسبد روزگار تشبیه نمودند سپس ریاست محترم دانشگاه ( جناب داکتر ناصرعلی رحمانی) ضمن تبریک روز دانشجو، تجلیل از روز جهانی دانشجورا به دلیل اهمیت جهانی‌آن، مهم دانسته و فرمودند:« چشم انداز دانشگاه غرجستان؛ تربیت نیروی مختصص، اخلاق مدار، علم ورز، متعهد، خلاق و کارآمد است که برای رسیدن به این اهداف مهم توجه ویژه بر بخش‌های آموزش، مطالعات و تحقیقات جزء مهمترین برنامه‌های آینده ما است.» در ادامه، به دانشجویانی که مقاله شان در رابطه با روزجهانی دانشجو در ردیف برتر قرار گرفته بود  جوایز و تقدیر نامه اهدا گردید و جلسه با قطع کیک به مناسبت روزجهانی دانشجو خاتمه یافت.