گرامی داشت روز معلم توسط محصلان دانشگاه غرجستان

نیلوفر سعادتی:

روز معلم روز بزرگداشت از عشق و ایثار است. تجلیل از کسانی‌که علم‌را جرعه جرعه در جان‌ها جاری می‌کنند. خود لحظه لحظه می‌سوزند و با دانش خویش، جامعه‌را می‌سازند و فردای با شکوه‌را نوید می‌دهند.

امروز، روز بزرگداشت از کسانی‌است که الف قدّشان، در راه تعلیم خوبی‌ها خمیده شده و روز پاسداشت عزیزانی‌است که در سنگر علم و دانش، سربازانی با اخلاص و دانشمند برای جامعه تربیت می‌کنند. روز یادکردن از گمنامان آشنا است؛ آنانی‌که دفتر خاطرات شان از عطر یادشان آکنده است.

سه شنبه16 میزان 1398 دانشجویان سمستر ششم دانشکده علوم سیاسی و روابط بین الملل، طی مراسمی، از روز معلم و این روز خجسته تجلیل کردند.

مراسم ابتداء با تلاوتی چند از آیات کلام الله مجید توسط جناب آقای افشار نور افشانی شد و سپس جناب آقای احسان الله فرهمند قادری به نمایندگی از دانشجویان دانشکده علوم سیاسی و روابط بین الملل، صمیمانه ترین تبریکات خویش‌را به مناسبت روز معلم به تمام اساتید افغانستان و به ویژه به استادان دانشگاه غرجستان، عرض نمودند و افزودند:« روز معلم روز انبیاء است چون نقش معلم در جامعه نقش انبیاء است و معماران اصلی انسان سازی، فرهنگ سازی و جامعه سازی معلمین هستند.». در ادامه جناب داکتر رحمانی ریاست محترم دانشگاه غرجستان دعوت به سخنرانی شدند و ضمن اظهار قدردانی و تشکری بابت برگزاری بزرگداشت روز جهانی معلم توسط محصلان دانشکده، به جایگاه ومقام معلم از دیدگاه اسلام پرداختند و در نهایت  مراسم تجلیل از مقام معلم با قطع کیک خاتمه یافت.

[smartslider3 slider=”15″]