زندگی نامه دکتر ناصرعلی رحمانی رئیس دانشگاه غرجستان

دکتر ناصرعلی رحمانی در بیستم ماه حوت سال 1349 در ولسوالی مالستان ولایت غزنی به دنیا آمد. وی بعد از سپری نمودن دوران کودکی به مکتب رفت که در همان سال‌های نخستین مکتب، انقلاب اسلامی افغانستان آغاز گردید و تمام مکاتب دولتی تعطیل گردید. از این جهت، آموزش‌های ابتدایی و روخوانی قرآن کریم را نزد ملا امامان قریه آموخت. در سال 1366 به حوزه علمیه امام محمد باقر(ع) در مکنک مالستان رفت و مباحث صرف، نحو و منطق را در نزد استاد فقید مرحوم الحاج رحیمی و استاد واثق فرا گرفت. در خزان سال 1369 به منظور ادامه تحصیل عازم کشور ایران گردید و در حوزه علمیه قم مشغول به تحصیل گردید و در نزد اساتید مبرز حوزه، دروس حوزه را تا سطح خارج فقه و اصول فراگرفت.

سایه شوم جنگ‌های داخلی و بی‌ثباتی سیاسی در کشور از یک‌سو و ذهن پرسش‌گر و اشتیاق به دانش جدید از سوی دیگر باعث شد که دکتر رحمانی در سال 1384 تحصیلات دانشگاهی خود در مقطع لیسانس را در رشته علوم سیاسی دانشگاه المصطفی در مقطع لیسانس آغاز نماید. ایشان بعد از اتمام دوره لیسانس، دو مقطع تحصیلی ماستری و دکترایش را نیز به‌صورت پیوسته در همین دانشگاه گذراند. در کنار تحصیل، اشتیاق به تحقیق و پژوهش جهت‍گیری فعالیت‌هایش را به  نوشتن مقاله و کتاب سوق داد و بر اساس همین اشتیاق بود که چندین اثر پژوهشی در قالب کتاب و مقاله از ایشان به چاپ رسیده است. ایشان همچنین مدتی به‌عنوان مدیرمسئول مجله علمی ـ پژوهشی سخن صبا و مدیرمسئول سایت سروش صبا، فعالیت نموده است. دکتر رحمانی در سال 1392 به افغانستان برگشت و در شهر باستانی هرات در مؤسسه تحصیلات عالی خواجه عبدالله انصاری(ره) مشغول به تدریس گردید و برای مدتی، مسئولیت ریاست دانشکده علوم سیاسی را نیز به عهده داشت. ایشان در سال 1393 به کابل آمد فعالیت‌های دانشگاهی خود را در دانشگاه غرجستان و برخی دانشگاه‌های دیگر ادامه داد و در سال 1394 مسئولیت دیپارتمنت علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه غرجستان را به عهده گرفت و در سال 1395مسئولیت معاونت امور استادان و محصلان این دانشگاه به عهده داشت و سرانجام  از سال 1396 به‌عنوان رئیس دانشگاه غرجستان برگزیده شد و تا اکنون این مسئولیت را به عهده دارد.

شماره تماس: 0730993899

ایمیل: [email protected]