اختتامیه کارگاه سه روزه آموزش مهارت‌های مدیریت و پالیسی سازی

کارگاه سه روزه « آموزش مهارت های مدیریت و پالیسی سازی» با اشتراک منشی‌های دانشکده‌ها و دیپارتمنت‌ها، کارمندان اداری و کارآموزان دانشگاه غرجستان به منظور ارتقای ظرفیت مهارت‌های مدیریتی و پالسی سازی اداری به مدت سه روز در سالن سیسکو توسط آمریت فرهنگی و معاونت اداری – مالی دانشگاه غرجستان برگزار شد.

این کارگاه در ادامه برنامه‌های ارتقای ظرفیت دانشگاه غرجستان برای کارمندان اداری و کارآموزان از تاریخ 18 جوزای 1400 با حضور محترم استاد محمد جواد جلیلی، معاون اداری – مالی دانشگاه  غرجستان و محترم علی محبی مربی کارگاه آغاز گردیده به مدت سه روز ادامه یافت.

در این کارگاه اشتراک کنندگان با مهارت‌های مدیریتی و پالیسی سازی از طریق کار عملی و گروهی آشنایی حاصل نمودند. کارگاه « آموزش مهارت های مدیریت و پالیسی سازی» با توزیع تصدیق‌نامه و ارزیابی کارگاه پایان یافت.